Lås upp dina intuitiva krafter!

Lås upp dina intuitiva krafter!

En workshop med fokus på att skapa tillit till din intuition, komma i närmare kontakt med dig själv och öva upp din psykiska förmåga.

Onsdag 4 september kl 18-21 på Ester-Adéle.

I vår informativa värld som hela tiden matar oss med intryck utifrån, är det lätt att tappa kontakten med vår intuition och inre kärna. Denna workshop hjälper dig att utforska hur du kan komma i djupare kontakt med din sanning och utveckla en starkare kontakt med din inre guide.
En stark intuition öppnar upp för psykisk förmåga, vilket är grunden till din mediala potential.

Hur vet jag skillnaden mellan intuition och egots vilja?

Genom lekfulla och praktiska övningar, ledda meditationer och samtal får du lära dig tekniker som du kan ha användning av på många plan genom livet.

Workshopen är för dig som vill skapa mer tillit till din intuition, lära dig tekniker för självhealing och kanalisering eller för dig som är nyfiken på din mediala potential.

Vi ses onsdag den 4 september kl. 18.00-21.00 på Ester-Adéle Yogastudio, St Paulsgatan 22 i Stockholm (nära Slussen och Mariatorget).

Pris: 650 kr inkl fika (rawboll, frukt & te).

ANMÄLAN >>

Anmäl dig samt wisha 650 kr till 123 577 48 49 och ange "Ws intuition" i meddelandet. När betalningen är inkommen har du säkrat din plats.

Ledare: FridaLo, Spiritualistiskt Medium och Healer, Andlig coach och Reiki Master.

2024-02-01 12:17