Healing & Coaching, 12 veckors program

Vill du bli av med de blockeringar som hindrar dig från att leva utifrån din fulla potential?
Vill du få en starkare intuition och leva din sanning med tillit till livets flöde?
Är du beredd att se det som hindrar dig från att komma vidare på något (eller flera) plan i ditt liv?
Och är du redo att ta emot den healing och göra den förändring som krävs för att nå ditt mål?

Då är detta programmet för dig!
För att uppnå förändring och komma vidare behövs investering i tid och arbete med dig själv. Du behöver kanske jobba med acceptans, att släppa taget och inse att det bara är du som kan låta förändring ske. Att inse att livet jobbar för dig istället för emot dig, och att det faktiskt är du som väljer hur du vill hantera livets utmaningar.
Genom att få en starkare intuition och en närmare kontakt med dig själv blir det lättare att hantera livets svägningar och lättare att veta vad du innerst inne vill. Du bygger tillit till dig själv och det blir enklare att navigera i det som livet ger oavsett vad det handlar om.

Programmet är upplagt på 12 veckor och skräddarsys utifrån vad du vill jobba med. Vi varvar healing, medial vägledning, samtal och olika övningar. Vi utformar programmet så att det passar dig med en session varje eller varannan vecka (60-100 min).
Vi ses på min mottagning på Ester-Adéle Yogastudio, S:t Paulsgatan 22 i Stockholm. Många av sessionerna går att ta på distans om så önskas.

Detta ingår i programmet:
* 12 st sessioner, 60-100 min. I detta ingår Terapeutisk healing, transhealing, reikihealing, medial vägledning, coaching och ibland även massage.
* Verktyg och övningar för att skapa tillit till din egen intuition och vilja.
* Tillgång till vidieobibliotek med yoga och meditationer under hela programtiden.
* Stöttande samtal eller mailkommunikation vid behov (kontorstid) under hela programtiden.

Jag har över 20 års erfarenhet av healing och personlig utveckling och brinner för att hjälpa andra på deras resa till helande. Mitt mål är att du ska lyckas!

Kontakta mig för att boka in ett första telefonsamtal (utan kostnad) vid intresse >>

Recension från en av mina kunder:
"Jag vill varmt rekommendera FridaLo´s Healing & coaching program. Hon lyssnar, stöttar, utmanar, hjälper, peppar och ser hela dig. Hennes kärleksfulla bemötande och kraftfulla healing har haft helt avgörande betydelse för mitt läkande. FridaLo gav mig många nya redskap och tankebanor för att hitta tillbaka till den jag är och vill vara. ~ Pernilla”