Lymfmassage

Lymfsystemet är kroppens reningsverk, det suger upp ca fyra liter vätska och slaggprodukter som blodomloppet lämnar efter sig varje dag, och renar det sedan från virus, bakterier och sjukdomsframkallande organismer. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att din kropp ska klara sig från infektioner av olika slag. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter samt domningar och stelhet i kroppen.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras. Behandlingen är lugn och mjuk med lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Jag arbetar även med djupare grepp för att lösgöra gammal ärrvävnad och vätskeansamlingar, ödem, som eventuellt kan ha bildats. Massagen tar ca 90 minuter och kostar 1300 kr.

Några exempel där lymfmassage kan hjälpa:

* Sömnsvårigheter
* Domningar i fingrar och armar
* Sendrag/kramp i benen
* Pirr i benen
* Frusen
* Svullnader i ben och/eller armar, händer och fingrar
* Svårt att minska i vikt
* Lätt att bli förkyld
* Oro/Stress i kroppen
* Stel och ont i kroppen
* Ödem
* Träningsvärk
* Fibromyalgi
* Restless legs

Boka tid

Jag utför Lymfmassage Ester-Adéle, Sankt Paulsgatan 22 på Södermalm i Stockholm. Här finns jag på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Boka din tid genom
Boka direkt >>

OBS! Vänta i två veckor med lymfmassage efter vaccination!

Behandlingsrum - Ester-Adéle Behandlingsrum - Ester-Adéle