Healing

Healing är en behandling som balanserar kroppens energisystem och hjälper kroppens egna förmåga att läka. Healing hjälper dig att komma i balans fysiskt, psykiskt och emotionellt. I människans kropp finns ca 72 000 energikanaler som kan liknas vid vårt nervsystem och som påverkar din kropp och hälsa. Energiflödet i kroppen har en tendens att stagnera när vi exempelvis är stressade, oroade, sjuka eller är med om händelser som påverkar oss negativt. Healing balanserar ditt energiflöde, renar kroppen och kan hjälpa till att komma till insikt med hur du ska hantera olika situationer eller att bearbeta händelser eller undanträngda känslor. Healing lindrar även fysisk smärta, kan läka sår och hjälpa inre organ att jobba som dom ska. Det är en optimal form av friskvård som är djupt avslappnande och energigivande.

Reiki Healing
Reiki betyder universell livskraft, den energi vi föds med, den som genomsyrar allt. Under denna behandling får du ligga fullt påklädd och nedbäddad på en massagebänk och slappna av. Reikienergin kanaliseras genom handpåläggning på kroppens fram och baksida. I denna behandling ingår även chakrabalansering.
Behandlingen tar ca 70 min och kostar 1150 kr.

Spiritualistisk/Trans Healing
Under denna behandling inkorporeras entiteter/hjälpandar och den utförs i transtillstånd. Till skillnad från Reikibehandlingen där du ligger på massagebänk, sitter du här på en stol och tar emot healing genom en hand placerad på din rygg.
Denna behandling tar ca 40 min och kostar 800 kr.

Terapeutisk Healing
Avancerad Reiki healing där vi jobbar på djupet med något specifikt område. Negativ psykisk energi, som vanligen består av negativa tankar och känslor blockerar livskrafternas flöden och kan vara orsaken till sjukdomar. Den här tekniken kan underlätta läkande av problem med den kroppsliga hälsan, känslomässiga störningar, svårighet att bryta mönster m.m. Avancerad Reiki kan även användas för att förstärka målsättningar, belysa och släppa blockeringar som hindrar dig från att nå ditt mål.
Behandlingen tar ca 90-100 min och kostar 1 450 kr.

Distans Healing
Denna behandling utförs på distans på avtalad tid. Du ligger eller sitter och tar emot healing där du är och vi samtalar i telefon både före och efter behandlingen. 
Detta tar ca 30 min och kostar 800 kr.  

Healingmassage

Mjuk välgörande massage där du samtidigt tar emot healing. Jag jobbar intuitivt, både muskulärt och med cirkulationssystemet, ibland med djupare grepp, beroende på vad du behöver just nu.
Massagen är 60 min och kostar 1000 kr.

Medial Konsultation

Medial konsultation handlar delvis också om energier. Här används psykisk förmåga till att läsa av kroppens subtila energisystem och medial förmåga till att få kontakt med den högsta intelligensen inom dig, din själ och andra intelligenser från andevärlden, en anhörig som lämnat jordelivet, som kommer med budskap och vill hjälpa dig till insikt och helande. Jag lägger stor vikt vid bevisföring och kräver ditt godkännande att bjuda in anden.
En privatsittning tar ca 45 min och kostar 1000 kr. 

Boka tid

Jag utför Healing och Mediala konsultationer på Ester-Adéle, Sankt Paulsgatan 22 på Södermalm i Stockholm. Här finns jag på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Boka din tid genom Boka direkt >>
Det finns även möjlighet att få Healing eller Medial konsultation på distans, via telefon eller Zoom. Välkommen att kontakta mig vid frågor och tidsbokning här>>