Healing

Healing är en behandling som balanserar kroppens energisystem och hjälper kroppens egna förmåga att läka. Healing hjälper dig att komma i balans fysiskt, psykiskt och emotionellt. I människans kropp finns ca 72 000 energikanaler som kan liknas vid vårt nervsystem och som påverkar din kropp och hälsa. Energiflödet i kroppen har en tendens att stagnera när vi exempelvis är stressade, oroade, sjuka eller är med om händelser som påverkar oss negativt. Healing balanserar ditt energiflöde, renar kroppen och kan hjälpa till att komma till insikt med hur du ska hantera olika situationer eller att bearbeta händelser eller undanträngda känslor. Healing lindrar även fysisk smärta, kan läka sår och hjälpa inre organ att jobba som dom ska. Det är en optimal form av friskvård som är djupt avslappnande och energigivande.

Reiki Healing
Reiki betyder universell livskraft, den energi vi föds med, den som genomsyrar allt. Under denna behandling får du ligga fullt påklädd och nedbäddad på en massagebänk och slappna av. Reikienergin kanaliseras genom handpåläggning på kroppens fram och baksida. I denna behandling ingår även chakrabalansering.
Behandlingen tar ca 70 min och kostar 900 kr.

Spiritualistisk Healing
Under denna behandling inkorporeras entiteter/hjälpandar och den utförs i transtillstånd. Till skillnad från Reikibehandlingen där du ligger på massagebänk, sitter du här på en stol och tar emot healing genom en hand placerad på din rygg.
Denna behandling tar ca 40 min och kostar 700 kr.

Terapeutisk Healing
Avancerad Reiki healing där vi jobbar på djupet med något specifikt område. Negativ psykisk energi, som vanligen består av negativa tankar och känslor blockerar livskrafternas flöden och kan vara orsaken till sjukdomar. Den här tekniken kan underlätta läkande av problem med den kroppsliga hälsan, känslomässiga störningar, svårighet att bryta mönster m.m. Avancerad Reiki kan även användas för att förstärka målsättningar, belysa och släppa blockeringar som hindrar dig från att nå ditt mål.
Behandlingen tar ca 90-120 min och kostar 1 200 kr

Distans Healing
Denna behandling utförs på distans på avtalad tid. Du ligger eller sitter och tar emot healing där du är och vi samtalar i telefon både före och efter behandlingen. 
Detta tar ca 30 min och kostar 500 kr.  

Medial Konsultation

Medial konsultation handlar också om energier. Här används psykisk och medial förmåga till att läsa av kroppens subtila energisystem. Avläsning ger information som kan hjälpa dig på din livsväg. Här inkorporeras även entiteter/hjälpandar som förmedlar budskap och ger råd som kan hjälpa till insikt och helande. Ofta ingår andekontakt dvs någon anhörig till dig som vill komma med budskap. Detta kräver ditt godkännande att bjuda in anden samt bevisledande information så att du kan identifiera vem som kommer. 
En privatsittning tar ca 45 min och kostar 800 kr. 

Boka tid

Jag utför Healing och Mediala konsultationer på Inbalance Mariatorget, Wollmar Yxkullsgatan 1 på Södermalm. Här finns jag på tisdagar och onsdagar och du bokar genom Boka direkt >>
Det finns även möjlighet att få Healing eller Medial konsultation på distans, via telefon eller Zoom. Välkommen att kontakta mig vid frågor och tidsbokning >>