Kontakt

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Frida-Louise Mikula

Jag har över 20 års erfarenhet av healing, yoga och personlig utveckling, och brinner för att hjälpa andra på deras resa till helande. Jag verkar som Reiki Master, Spiritualistiskt Medium, Yogalärare och Lymfmassör, och håller privata sessioner, behandlingar, kurser, och events på Ester-Adéle Yogastudio på Södermalm i Stockholm. Jag har ett mångårigt samarbete med Skeviks gård och har sedan 2017 anordnat ett 20-tal retreats där inom yoga, healing samt medial- och personlig utveckling.

Certifierad Reiki healer sedan 2004 och sedan 2006 har jag även jobbat med distanshealing och Reiki Master 2020.
2017 utbildade jag mig i Spiritualistisk/Trans healing genom Healing medium Minister Steven Upton, DSNU.

Jag har sedan barnsben haft nära till kontakt med andevärlden och upptäckte som tonåring min helande förmåga och möjligheten till att jobba med energier. Sedan dess har jag periodvis använt min psykiska och mediala förmåga mer eller mindre. Någon som hjälpte till att utveckla detta är min bror som ej kommunicerar med tal eller tecken, tillsammans började vi kommunicera telepatiskt.  
I takt med att jag började arbeta med healing såg jag möjlighet till helande även genom mediumskapet. Våren 2018 diplomerade jag till medium och är utbildad av Camilla Elfving och Fredrik Haglund, CSNU genom Elfving Institute.

Yoga har jag utövat sedan slutet på 90-talet i såväl Sverige som på mina resor i Indien. 2014 utbildade jag mig till yogalärare genom Global yoga. 
Global yoga bygger på balans mellan sol och måne (Ha och Tha) och har sin grund i Hatha yogan, den fysiska yogans väg. De flesta klasser har en dynamik och kan även ha olika teman eller intentioner. Med intention för klasserna kan jag ge en djupare upplevelse för eleven och förhoppningsvis en förståelse för yogans filosofi – hur du kan ta med dig yogan från mattan ut i livet. 

2015 och 2016 utbildade jag mig till barnyogalärare samt mamma/baby- och gravidyogalärare genom It´s Yoga Samadhi Stockholm. Det är fascinerande att se barnen använda sin fantasi genom yoga och kunna vara med att påverka till mindfulness i tidig ålder. Genom gravidyoga ser jag ett värde i att kunna stötta blivande mammor på deras resa mot förlossning.

Efter att själv råkat ut för lymfödem efter en canceroperation utbildade jag mig till Lymfmassör genom Bebe Gransten på Axelsons Institute 2019.