Sommarretreat 7-11 juli 2021! - Andligt - Medialt - Healing - Yoga - Framgång - Visdom -

Sommarretreat 7-11 juli 2021! - Andligt - Medialt - Healing - Yoga - Framgång - Visdom -

Välkommen till retreat för din personliga och andliga utveckling.
Du erbjuds magiska dagar fyllda av workshops, föredrag, healing och meditationer samt Medial Demo med två av Sveriges främsta Medium, Camilla Elfving och Fredrik Haglund!
Vi ses på skärgårds pärlan Skeviks gård, endast 25 minuter från Stockholm.

Förutom alla workshops och kurser kan du under dessa dagar njuta av den härliga naturen, den goda maten och kanske ett dopp i viken. Du har tillgång till relaxavdelning med bastu och badtunna och du erbjuds yoga under vistelsen. Här finns också både ute- och inomhusgym samt möjlighet till en kanot-, kajak- eller cykeltur för den som vill. Skeviks Gård erbjuder en fantastisk service. De har ett stort eget grönsaksland och djur, b l a egna höns som ger fina ägg och bin som producerar honung.

Under fem dagar får du delta i Camilla Elfvings populära föredrag och workshops om Healing, Attraktionslagen och Mediumskap. Fredrik Haglund, CSNU håller också klasser i Mediumskap och tillsammans med Camilla Elfving bjuder de på Medial Demo!Det ingår yogaklasser med Frida-Louise Vikman samt workshops om chakrasystemet, trumresa, en tur till Skeviks grotta m.m.
Allt detta plus helpension med kost och logi, fyra nätter för endast 9470 kr!

Möjlighet att boka en privat session med Camilla, Fredrik eller Frida-Louise finns under vistelsen, detta bokas och betalas på plats med swish eller kontakt.

Camilla Elfving är Spiritualistiskt Medium och författare till flera böcker inom det andliga och paranormala. Hon har varit involverad i denna bransch sedan 90-talet och bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin dotter Ester. Camilla driver Elfving Institute - en Medium- och Healerskola samt podcasten Mediumpodden.se tillsammans med Vivi Linde. Camilla ingår i redaktionen för tidningen Free och skriver löpande reportage. Läs mer på www.elfvinginstitute.org
Fredrik Haglund CSNU, har varit andligt intresserad under många år och arbetar såväl i Sverige som internationellt. Fredrik förmedlar kontakten mellan våra två världar på ett varmt, positivt och ödmjukt sätt som visar på att livet fortsätter efter detta och att de som lämnat oss fortfarande är en del av vår vardag.
Arrangör är Frida-Louise Vikman, cert. Yogalärare, Reiki Master och Spiritualistiskt Medium.
Frida-Louise har ett mångårigt samarbete med Skeviks gård och har anordnat flertalet retreats här. När hon inte arrangerar retreats undervisar hon yoga, håller kurser i Reiki samt erbjuder privata Healingsessioner och Mediala Konsultationer.

Pris för alla aktiviteter, workshops, föredrag och storseans är 4750 kr, varav anmälningsavgift är 1200 kr (OBS! betalas ej tillbaka vid avbokning). Resterande belopp, 3550 kr betalas senast 28 maj 2021. För pengar tillbaka senare än 6 veckor innan retreatstart krävs läkarintyg. Anmälan är bindande men ej personlig.

Vi rekommenderar att du bokar logi på Skeviks gård samt deras matpaket för vistelsen. Total kostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 4720 kr. Tillägg för enkelrum, 500 kr. Detta betalas på plats vid utcheckning. Meddela även Skevik om eventuell specialkost och allergier. Kontaktuppgifter till Skevik: bokning@skevik.se (ange sommarretreat 2021) alt. ring: 08-570 387 00.

Mer information och anmälan >>>

2021-03-01 13:15