Sommarretreat, 1-5 juli 2020

Sommarretreat, 1-5 juli 2020

Andligt - Medialt - Healing - Yoga - Framgång - Visdom

Välkommen till retreat för din personliga och andliga utveckling. Du erbjuds magiska dagar fyllda av workshops, föredrag, healing och meditationer samt Medial Demo med två av Sveriges främsta Medium, Camilla Elfving och Fredrik Haglund!

Vi ses på skärgårds pärlan Skeviks gård, endast 25 minuter från Stockholm. Under dessa dagar kan du njuta av den härliga naturen, den goda maten och ett dopp i viken. Du har tillgång till relaxavdelning och erbjuds yoga varje dag. Här finns också både ute- och inomhusgym samt möjlighet till en kanot- eller cykeltur för den som vill. Skeviks Gård erbjuder en fantastisk service. De har ett stort eget grönsaksland och djur, b l a egna höns som ger fina ägg och bin som producerar honung. 

Under fem dagar får du delta i Camilla Elfvings populära föredrag och workshops om Healing, Attraktionslagen och Mediumskap. Fredrik Haglund, CSNU håller också klasser i Mediumskap och tillsammans med Camilla Elfving bjuder de på Medial Demo! Det ingår fyra yogaklasser med Frida-Louise Vikman samt workshops om Chakrasystemet och Intuitionsövningar. Allt detta plus helpension med kost och logi, 4 nätter för endast 8 920 kr!
Möjlighet att boka en privat session med Camilla, Fredrik eller Frida-Louise finns under vistelsen. 

Camilla Elfving är Spiritualistiskt Medium och författare till flera böcker inom det andliga och paranormala. Hon har varit involverad i denna bransch sedan 90-talet och bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin dotter Ester.  Camilla driver Elfving Institute - en Medium- och Healerskola samt podcasten Mediumpodden.se tillsammans med Vivi Linde.  Camilla ingår i redaktionen för tidningen Free och skriver löpande reportage. Läs mer på www.elfvinginstitute.org 

Fredrik Haglund CSNU, har varit andligt intresserad under många år och arbetar såväl i Sverige som internationellt.
Fredrik förmedlar kontakten mellan våra två världar på ett varmt, positivt och ödmjukt sätt som visar på att livet fortsätter efter detta och att de som lämnat oss fortfarande är en del av vår vardag.

Arrangör är Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare och dipl. Healer/Spiritualistiskt Medium. Frida-Louise har ett mångårigt samarbete med Skeviks gård och har anordnat flertalet yogaretreats här. När hon inte arrangerar retreats undervisar hon yoga, ger healing och privata konsultationer.

För anmälan och mer information >> 

Pris för alla aktiviteter, workshops, föredrag och storseans är 4200 kr. Anmälningsavgift är 1050 kr, OBS! betalas ej tillbaka vid avbokning. Resterande belopp, 3150 kr betalas senast 20 maj 2020, för pengar tillbaka senare än 6 veckor innan retreatstart krävs läkarintyg. Anmälan är bindande men ej personlig.

Vi rekommenderar att du bokar logi på Skeviks gård samt deras matpaket för vistelsen. Total kostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 4720 kr. Tillägg för enkelrum, 500 kr. Meddela Skevik om specialkost och allergier. Kontaktuppgifter till Skevik: bokning@skevik.se (ange sommarretreat 2020) alt. ring: 08-570 387 00.

2019-11-14 14:04