Sensommar retreat med SUP yoga på sköna Skevik!

Sensommar retreat med SUP yoga på sköna Skevik!

22-23 augusti 2020

SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vi utövar yoga på en stabil bräda (84cm bred) i samklang med vatten, vind, naturens ljud och dofter. Fokus är att hitta vår inre stabilitet, lugn, tillförsikt och ladda batterier inför vardagens skiftande verklighet. Andningstekniker, lugna flöden och individanpassad träning öppnar för såväl nybörjare och mer erfaren yogi.

Efter en kort introduktion på land paddlar vi ut i viken och utövar yoga på brädan. Om viljan finns avslutar vi med ett dopp i viken.
Flytvästar finns men simkunnighet är ett krav!
Inga övriga förkunskaper krävs, vi tar allt på plats.

Bra att ha om solen gassar på Skevik: lätta luftiga, täckande kläder över badkläder. Om Augusti bjuder på regn och rusk: dubbla träningskläder (det isolerar om man inte har en våtdräkt men blir det riktigt dåligt väder så kör vi alternativ SUP yoga teknik på land och kortare tid på vattnet.

Vi avslutar dagen med bastu, badtunna och relax följt av middag på Skeviks gård fantastiska restaurang där hemlagat och närproducerat är ledorden. Råvarorna hämtas bland annat både från den egna gården och andra lokala producenter.

Skärgårdspärlan Skeviks gård ligger endast 25 minuter från Stockholm i en vilsam havsvik. De har ett stort eget grönsaksland och djur, b l a egna höns som ger fina ägg och bin som producerar honung. Här kan du njuta av fantastisk service i avslappnad miljö omgiven av den oslagbara naturen.

OBS! Vi kan endast ta emot 9 deltagare på detta retreat, först till kvarn!

Lördag 22 augusti:
* Incheckning från kl. 12.00.
* SUPyoga och Yoga Nidra kl. 13.00-16.00
* Stärkande och nyttigt mellanmål
* Bastu, badtunna och relax kl. 16.30-18.30.
* Två rätters middag, fritt från gluten och raffinerat socker.

Söndag 23 augusti:
* Morgonyoga kl. 07.45-08.45.
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska och närproducerade råvaror.
* Utcheckning och hemresa.

Investering:
2 465 kr, i detta ingår SUPyoga och Yoga Nidra, eftermiddagsfika, tillgång till relax, middag och logi i delat dubbelrum samt morgonyoga och frukostbuffé. Tillägg för enkelrum är 200 kr. Dryck till middagen bekostas själv.

En delsumma på 1300 kr faktureras vid anmälan. Resterande belopp betalas vid utcheckning på plats.

Logi och matpaket enligt ovan bokas hos Skeviks gård. Meddela även dem om eventuell specialkost eller allergier. Kontakta Skeviks gård: bokning@skevik.se (ange SUPyogaretreat) alternativt ring: 08 570 387 00.

Vi som håller i yogan heter Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare och dipl. Healer samt Lymfmassör, tel 076 209 53 88, www.fridalo.com och Sara Edrén, cert. yogalärare, SUPyoga instruktör samt lic. PT och massör, tel 070 812 47 47, www.growup.se
Välkommen att kontakta oss vid frågor.

Anmäl dig här >>>

Anmälningsavgift 300 kr betalas ej tillbaka vid avbokning. Anmälan är bindande men ej personlig. För pengar tillbaka vid utebliven vistelse krävs läkarintyg.

Varmt välkommen!

2020-07-08 11:19