Sensommar retreat med SUP Yoga - 20-21 augusti!

Sensommar retreat med SUP Yoga - 20-21 augusti!

SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vi utövar yoga på en stabil bräda (84 cm bred) i samklang med vatten, vind, naturens ljud och dofter. Fokus är att hitta vår inre stabilitet, lugn, tillförsikt och ladda batterier inför vardagens skiftande verklighet.

Andningstekniker, lugna flöden och individanpassad träning öppnar för såväl nybörjare och mer erfaren yogi. Efter en kort introduktion på land paddlar vi ut i viken och bekantar oss med SUP brädan. Sedan tar vi en kort paus innan vi paddlar ut igen och utövar yoga på brädan. Om viljan finns avslutar vi med ett dopp i viken.

Flytvästar finns men simkunnighet är ett krav! Inga övriga förkunskaper krävs, vi tar allt på plats.

Bra att ha om solen gassar på Skevik: lätta luftiga, täckande kläder över badkläder. Om Augusti bjuder på regn och rusk: dubbla träningskläder (det isolerar om man inte har en våtdräkt men blir det riktigt dåligt väder så kör vi alternativ SUP yoga teknik på land och kortare tid på vattnet.

Vi avslutar dagen med bastu, badtunna och relax följt av middag på Skeviks gård fantastiska restaurang där hemlagat och närproducerat är ledorden. Råvarorna hämtas bland annat både från den egna gården och andra lokala producenter.

Skärgårdspärlan Skeviks gård ligger endast 25 minuter från Stockholm i en vilsam havsvik. De har ett stort eget grönsaksland och djur, b l a egna höns som ger fina ägg och bin som producerar honung. Här kan du njuta av fantastisk service i avslappnad miljö omgiven av den oslagbara naturen.

OBS! Som det ser ut nu med rådande restriktioner kan vi endast ta emot 9 deltagare på detta retreat men eventuellt öppnar vi upp fler platser och i så fall kan schemat komma att ändras något.

Fredag 20 augusti:

* Incheckning från kl. 13.00
* 13.30 Samling på stranden, genomgång och paddel.
* 14.30 Kort frukt och vätskepaus.
* 15.00 SUP yoga och Yoga Nidra.
*  16.30 Fika, rawboll och smoothie följt av bastu, badtunna och relax.
* 18.30 Två rätters middag, fritt från gluten och raffinerat socker.

Lördag 21 augusti:

* 7.30 Morgonyoga på land, utomhus om vädret tillåter.
* 9.00 Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska och närproducerade råvaror.
* 10.30 Mer SUP för den som vill.
* Utcheckning och hemresa.

Pris från 3300 kr inkl. moms.
Priset inkluderar allt, SUP, yoga, bastu & relax samt kost och logi.

Länk till bokning (bookvisit.com) >>

Vi som håller i yogan heter Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare samt dipl. Healer och Lymfmassör, tel 076 209 53 88, www.fridalo.com och Sara Edrén, cert. yogalärare, SUP yoga instruktör samt lic. PT och massör, tel 070 812 47 47, www.growup.se
Välkommen att kontakta oss vid frågor.

2021-02-27 09:56