Reiki steg 2, 6 maj 2023

Reiki steg 2, 6 maj 2023

Reiki betyder universell livskraft, den energi vi föds med, den som genomsyrar allt.
Genom att lära dig kanalisera denna livskraft kan du påverka ditt liv fysiskt, emotionellt, mentalt och bli mer öppen för ett högre medvetande.

Praktiserande av Reiki hjälper dig att acceptera och förstå att du ansvarar för din egen hälsa, välmåga och utveckling. Reiki hjälper kroppens och sinnets egna förmåga att läka, stärka andra behandlingsformer och kan både öka din vitalitet och din förmåga till avslappning då den återställer energibalansen i din kropp.

I Reiki steg 2 lär du dig att skicka Reiki i tid och rum. Du lär dig symboler som kan användas till distanshealing, till att förstärka behandlingar m.m.
Detta är en bra teknik för dig som vill kunna ge behandlingar på distans och för att hela dig själv och andra. Till exempel kan du använda denna teknik för att skicka Reiki till en specifik situation eller till dig själv när du var med om något traumatiskt.

Du får ett certifikat vid kursens slut som visar att du är initierad i Reiki 2. Du behöver vara certifierad i Reiki steg 1 för att ta denna kurs men inte nödvändigtvis av mig.

Kursen är en dag och kostar 3600 kr inkl moms, varav anmälningsavgift 900 kr.
Vi ses den 6 maj kl 10.00-15.30 på Ester-Adéle Yogastudio, Sankt Paulsgatan 22 på Södermalm i Stockholm.


ANMÄLAN >>
fridaloyoga@gmail.com

2022-05-01 09:27