Magiskt sommar retreat, 6-10 juli

Magiskt sommar retreat, 6-10 juli

Välkommen till sommarens retreat för din andliga och personliga utveckling. Du erbjuds magiska dagar fyllda av workshops, föredrag, healing, yoga och meditationer samt Medial demo med Camilla Elfving och FridaLo!

Vi ses på skärgårds pärlan Skeviks gård, endast 25 minuter från Stockholm. Förutom alla workshops och kurser kan du under dessa dagar njuta av den härliga naturen, den goda maten och kanske ett dopp i viken. Du har tillgång till spa med bastu, badtunna och möjlighet att boka en spabehandling under vistelsen. Här finns både ute- och inomhusgym samt möjlighet till en kanot-, kajak- eller cykeltur för den som vill.

Skeviks Gård erbjuder en fantastisk service. De har ett stort eget grönsaksland och köket använder många råvaror från lokala producenter.

Under fem dagar får du delta i Camilla Elfvings och FridaLo Vikmans populära föredrag och workshops om Healing, Mediumskap, Trumresa, Framgång och Visdom. Det ingår också yogaklasser och en tur till Skeviks grotta m.m.

Allt detta plus helpension med kost och logi, fyra nätter för endast 10980 kr!

Möjlighet att boka en privat session med Camilla eller FridaLo finns under vistelsen.

Camilla Elfving är Spiritualistiskt Medium och författare till flera böcker inom det andliga och paranormala.
Hon har varit involverad i denna bransch sedan 90-talet och driver idag Elfving Institute - en Medium- och Healerskola samt podcasten Mediumpodden.se tillsammans med Vivi Linde. www.elfvinginstitute.org

FridaLo Vikman är Spiritualistiskt Medium, Reiki Master och Yogalärare.
FridaLo har ett mångårigt samarbete med Skeviks gård och har anordnat tiotals retreats här. När hon inte arrangerar retreats erbjuder hon privata sessioner och håller kurser i Reiki, Mediala cirklar och undervisar yoga på Södermalm i Stockholm. www.fridalo.com

För anmälan och frågor om retreaten kontaktar du FridaLo >>

Pris för alla aktiviteter, workshops, föredrag och storseans är 4950 kr, varav anmälningsavgift är 1200 kr. (OBS! anmälningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning). Resterande belopp, 3750 kr betalas senast 27 maj 2022.
För pengar tillbaka senare än 6 veckor innan retreatstart krävs läkarintyg eller liknande. Anmälan är bindande men ej personlig.

Övernattning och matpaket för vistelsen bokar du på Skeviks gård. Total kostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 6030 kr. Tillägg för enkelrum, 500 kr. Detta betalas till Skeviks gård.
Meddela Skevik om eventuell specialkost och allergier vid bokning. Kontaktuppgifter till Skevik: bokning@skevik.se (ange sommarretreat 2022) alt. ring: 08-570 387 00.

2021-01-31 08:39