Höstens Yoga retreat på Skeviks gård, 15-17 oktober!

Höstens Yoga retreat på Skeviks gård, 15-17 oktober!

Temat för höstens yoga retreat är metall i balans. Balansgången mellan att ta in andetaget/prana, låta oss processa, ta till oss, kultivera och fördela livets flöde för att i balans lämna ifrån oss.

Livet består av in och utandning på så många plan. Slutar vi andas är livet över. Andas vi bara in exploderar vi, läcker livskraft och tynar bort.

Med nyfikenhet undersöker och söker vi vår dynamiska balans, som i en ständig förändring men med konstant flöde genomströmmar oss.

Hösten är introspektionens högtid då vi utvärderar året efter skördetiden. Vi är nu inne i tiden för kontemplation och vila inför nästa vår och expanderande livskraft.

Varmt välkomna att dela den här härliga höstretreaten med oss!

Skärgårdspärlan Skeviks gård ligger endast 25 min från Stockholm. Här kan du njuta av den vackra naturen, den fantastiska maten och servicen. Möjlighet att ta det lugnt framför brasan, en kanottur eller att hälsa på gårdens djur finns bland annat.

Så här säger några av de tidigare deltagarna om Yogahelgerna på Skeviks gård: “Lagom fördelat med egentid, yoga och mat.”, ”Berikande helg, känner att jag landat i mig själv.”, ”Jag kände mig ompysslad och omhändertagen och lämnade Skevik lätt som en fjäder.”, ”Jättebra upplägg och bra lärare, en superbra kombination ihop.”

Fredag:

* Incheckning från kl. 15.00, samling kl 17.00.
* Yin yoga.
* Vegetarisk middag, fri från gluten och vitt socker.
* Pranayama och kvällsmeditation

Lördag:

* Hatha yoga
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror.
* Chakrayoga
* Vegetarisk lunch, fri från gluten och vitt socker.
* Yoga och Pranayama
* 2-rätters middag, varmrätt (välj mellan fisk eller vegetariskt) och dessert, fri från gluten och vitt socker.
* Tid för mellanmål, bastu, badtunna och relax.

Söndag:

* Yin yoga och reflektion.
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror.
* Utcheckning och hemresa.

Pris från 5525 kr inkl. moms.
Priset inkluderar allt; yogakurser, bastu & relax samt kost och logi, 2 nätter.

Bokning >>
fridaloyoga@gmail.com
Tel: 0762 09 53 88


Vi som håller i yogan heter Sara Edrén, cert. yogalärare samt lic. PT och massör, www.growup.se och Frida-Louise Vikman, cert. Yogalärare, Reiki Master, Medium och Lymfmassör, www.fridalo.com
Vi har ett mångårigt samarbete med Skeviks gård och har arrangerat ett tiotal olika retreats där. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

2021-02-22 11:42