Healingkväll på Ester-Adéle - 6/3

Healingkväll på Ester-Adéle - 6/3

Välkommen till en rofylld, närande kväll där du får känna den läkande kraften genom Reiki och Kristallhealing!
Onsdag 6/3 kl 18.00-21.00

Vi landar efter dagen och äter Nikitas mumsiga soppa tillsammans (vegansk, gluten- och laktosfri).
Medan vi smälter maten berättar FridaLo om healing, olika healingformer och den senaste forskningen. Sedan leds du i en meditation, där du får balansera ditt energisystem, dina chakras.
Efter meditationen får du lägga dig bekvämt i Ester-Adéles magiska Shala och ta emot distanshealing -
Reiki och Kristallhealing genom FridaLo och Nikita.
Vi avslutar kvällen med sharing.

Den helande kraften balanserar kroppens energisystem och hjälper kroppens egen förmåga att läka. Vilket kan hjälpa dig att komma i balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Healing är en optimal form av friskvård som är djupt avslappnande och energigivande.

PLATS: Ester-Adéle Yogastudio, St Paulsgatan 22 på Södermalm, onsdag 6/3 kl. 18.00-21.00.

PRIS: 650 kr inkl soppa.

ANMÄLAN >>
För att säkra din plats, swisha 650 kr till 123 577 48 49 och ange "healingkväll" i meddelandet.

AVBOKNING: Då efterfrågan på platser är stor, behöver eventuell avbokning ske senast 48 timmar innan för återbetalning. Detta för att vi ska kunna ge platsen vidare till nästa på kö.

FridaLo har över 20 års erfarenhet av healing och personlig utveckling och brinner för att hjälpa andra på deras resa till helande. Hon verkar som Reiki Master, Spiritualistiskt Medium, Yogalärare och Lymfmassör, och håller privata sessioner, behandlingar, kurser, och events på Ester-Adéle Yogastudio.
www.fridalo.com

Nikita Alfaro är utbildad kristallterapeut, Reiki steg 1 och 2, embodied yoga (hatha och yin) och Fhee Body & Mind Healing. Utöver hennes enorma intresse för healing håller hon även kvinno- och danscirklar där hon utforskar dansens och musikens helande kraft med djup elektronisk musik. Hon är en DJ som älskar att skapa en resa genom lager, känslor, vibrationer och dimensioner.
www.nikitaalfaro.com

2022-01-02 14:49